ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στο συνεργείο NMautoservice στην Νέα Ιωνία επισκευάζουμε, συντηρούμε, βελτιώνουμε και φροντίζουμε,επι 25 έτη, με κάθε τρόπο τα Ιταλικά αυτοκίνητα της καρδίας μας.

Τα ιταλικά αυτοκίνητα έχουν προηγμένα συστήματα και τεχνολογία που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις για την επισκευή τους. Μπορειτε να επιλέξετε το συνεγειο μας NMautoservice που εξειδικεύεται στη συντήρηση και επισκευή ιταλικών αυτοκινήτων με πολυετή εμπείρια, προσφέροντας σας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγορας.

Κατανοούμε πως το αυτοκίνητό σας αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα από ένα μέσο μετακίνησης. Είναι μια έκφραση του στυλ, της πολυτέλειας και της απόλαυσης της οδήγησης.

Εξοικονομήσετε χρήματα και διατηρήστε το αυτοκίνητό σας σε καλή κατάσταση ακολουθώντας το προγραμματισμένο πρόγραμμα συντήρησης που προτείνει ο κατασκευαστής (τακτική αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση φίλτρων , έλεγχος φρένων, συντήρηση του συστήματος ψύξης και άλλων συστημάτων του αυτοκινήτου) αποφεύγοντας πιθανά προβλήματα και βλάβες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακριβές επισκευές.