ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ LPG

Το υγραέριο είναι το ασφαλέστερο καύσιμο. Ποτέ δεν έχει προκληθεί ατύχημα με αφορμή το υγραέριο. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα από την ΕΕ και το υπουργείο συγκοινωνιών συμφώνα με τον Φ.Ε.Κ. αρ. 411 της 29 Μαρτίου 2000 και Αρ.Οικ. 18586/698 οι δεξαμενές αποθήκευσης του υγραερίου είναι κράμα χάλυβα σιδήρου και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα δεν προκαλούν παρεμβολές στην λειτουργία του αυτοκινήτου και δημιουργούν διακοπή του υγραερίου σε περίπτωση ατυχήματος.

Η τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης και τα 105 οκτάνια του υγραερίου φροντίζουν ώστε να έχετε ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις με αυτές της βενζίνης.

Συστήματα υγραεριοκίνησης BRC

Η BRC είναι σήμερα η ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία ΚΙΤ υγραερίου και φυσικού αερίου και είναι παρούσα σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. Η παραγωγή της BRC μπορεί να καλύψει από αυτοκίνητα με σύστημα καρμπιρατέρ μέχρι και αυτοκίνητα τε­λευ­τα­ίας γενιάς με διάγνωση OBD.

Είναι η μόνη εταιρία που παράγει το ΚΙΤ εξ ολοκλήρου στις εγκα­τα­στά­σεις της. Όλα τα προϊόντα BRC είναι συμβατά με το UNI EN ISO 9001:2000 και σέβονται τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.